Skip to content

Koppert Biological Systems implementatie is een showcase voor MS Dynamics D365

Koppert Biological Systems, met het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs, zette de laatste decennia biologische bestrijding in de land- en tuinbouw wereldwijd op de kaart. Afgelopen week is de onderstaande showcase door Microsoft online gezet. De showcase is gemaakt naar aanleiding van een succesvolle implementatie van Dynamics 365.

Koppert groeide de afgelopen vijftig jaar tot een wereldwijde onderneming met meer dan 1.200 werknemers, vestigingen in 26 landen en export naar 90 landen. Samen met Microsoft, Cegeka en Next Ready Partners is de implementatie van Dynamics 365, inclusief maatwerk, binnen budget en binnen een tijdsbestek van 12 maanden succesvol afgerond.

Video afspelen

Vanuit Next Ready Partners was Maarten Broekhuizen als partner betrokken. Hij was hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking op dit project. In zijn rol zorgde hij o.a. voor een foutloze conversie, een goed uitgedachte inrichting van rechten en rollen, informeerde hij de stuurgroep over de voortgang, stelde planningen en het go-live draaiboek samen en bedacht een pre-go-live. Naast de harde kant van projectmanagement, zorgde hij er afgelopen jaar ook voor dat het energieniveau en enthousiasme van de projectleden goed bleef om optimaal te blijven presteren.

Wilt u meer weten over deze implementatie of hoe Next Ready Partners ook u kan helpen? Twijfel niet en bel Maarten!

06-51 88 55 49
maarten.broekuizen@nextreadypartners.com