Skip to content

WORD NEXT READY PARTNER

maak impact door samenwerken

Wij zijn Next Ready Partners

Wij hebben een passie voor het realiseren van projecten. Vaak strategisch, IT gedreven met behoorlijke impact op de organisatie. Dat doen we bij onze klanten, met elkaar of zelfstandig, op basis van vakmanschap.

Wij zijn ondernemende professionals die ervan overtuigd zijn dat het delen van kennis, mensgericht handelen, een focus op kwaliteit en plezier in het werk de basis zijn voor samenwerking. De projecten bij onze klanten vragen om verschillende expertises. Samen bieden we een compleet dienstenpakket voor onze klanten.

Ben jij er klaar voor om impact te maken bij onze klanten?
We bieden je 5 goede redenen om Next Ready Partner te worden!

Samen staan we sterk(er)

we delen onze kennis

Door samenwerking en kennisdeling versterken we elkaars kwaliteiten. Maandelijks delen we elkaars ervaringen en wanneer nodig zoeken we tussendoor contact met andere partners, bijvoorbeeld voor advies over bepaalde situaties. Op kwartaal basis organiseert NRP thema kennissessies. Het programma wordt in onderling overleg vastgesteld. We organiseren ook campagnes die ons merk versterken en ons netwerk uitbreiden.

We stralen professionaliteit uit

we houden events voor nieuwe inzichten

We presenteren ons als een groep van professionals die het bereiken van toegevoegde waarde voor onze klanten als hoofddoel heeft. Kennisdeling zien we als onze plicht. We organiseren jaarlijks een event voor onze klanten en relaties met topsprekers die ons netwerk van nieuwe inzichten voorzien.

In 2023 was Jitske Kramer onze hoofdgast en zij presenteerde haar nieuwste inzichten over de nieuwe realiteit in onze samenleving en hoe dat doorwerkt in organisaties. Dit was een première van haar bevindingen zoals beschreven in haar nieuwste boek ‘tricky tijden’.

Krijg toegang tot nieuwe klanten & branches

we creëren nieuwe mogelijkheden

Doordat we elkaars netwerken en informatie over lopende projecten bij onze klanten delen, creëren we nieuwe mogelijkheden voor onze partners. Zo openen zich ook branches waar een partner nog niet actief was. Door een introductie van een collega partner is de toegang tot een klant veel eenvoudiger, zeker en vertrouwd.

We hebben plezier in ons werk

we vieren onze successen

Wij zijn ervan overtuigd dat plezier en humor in het werk een beter eindresultaat oplevert. Onderling hebben we dan ook veel plezier met elkaar en vieren we onze successen. Regelmatig organiseren we een borrel, een etentje of een boottocht. Vaak aansluitend op een kennissessie of andere activiteit.

We hebben een authentieke werklocatie

we komen samen in ons 'clubhuis'

We zijn gesitueerd in Tims limonadefabriek in Rotterdam. Een authentieke locatie en mooie (werk)plek waar iedereen welkom is, waar je klanten kunt ontvangen en elkaar kunt ontmoeten. Hier kun je socializen, samenwerken en nieuwe ideeën opdoen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen om partner te worden? Neem dan contact op met Peter Glissenaar.