Skip to content

Next Ready Partners Event 2022 over het Vinden, Binden & Boeien van medewerkers

Op 27 oktober 2022 hield Next Ready Partners haar jaarlijks terugkerend event, dit jaar in De Kuip in Rotterdam. Het thema droeg de titel “Het vinden, binden en boeien van medewerkers”. Door velen gezien als een cruciaal thema voor het succes van een onderneming en haar projecten en programma’s.

Inspirerende sprekers als Ton Rodenburg van ClubGeistBVH en ondernemers Paul Koppert en Manuelle Bos- Koppert deelden hun visie en ervaringen op dit gebied. 

Juul Mulder had een verrassing voor de gasten met de lancering van de Next Ready Partners Academy.

Video impressie

Over Ton Rodenburg

ton rodenburg foto

Ton is merkstrateeg, ruim 25 jaar actief als specialist in employer branding, en werd in 2019 medeoprichter van het bureau ClubgeistBVH in Rotterdam. Hij adviseert jaarlijks tientallen organisaties in alle mogelijke sectoren op het gebied van (employer) branding en bouwen aan een winnende cultuur. ClubgeistBVH werkt onder meer voor Tennet, EY, Universiteit van Amsterdam, Aviko, Cegeka en Ilionx.

In zijn werk gaat het telkens om het vinden van de ziel van een club, de ‘clubgeist’, datgene wat een organisatie energie geeft en haar uniek maakt. Deze ziel is de bron voor de belofte aan talent en zorgt voor aantrekkingskracht, behoud en bezieling van de beste mensen. Hij schreef samen met Job Mensink en Chris Kersbergen in 2015 ‘Merkcultuur’ wat gaat over het verbinden van merken en mensen. Hij was van 2008 tot 2014 voorzitter van Recruiters United, een levendig netwerk van arbeidsmarktprofessionals. Ton is veelgevraagd spreker en docent op gebied van employer- en internal branding.

In zijn verhaal op 27 oktober over employer branding gingen we in gesprek over de essentie van aantrekkelijke werkgeversmerken. Wat zijn trends en ontwikkelingen in het vak? Wat zijn de bouwstenen voor een authentiek verhaal dat werkt als een magneet in werving en behoud van de beste mensen voor de organisatie..  

www.clubgeistbvh.nl

ton rodenburg foto

Over Paul Koppert

paulkoppert

Paul Koppert is voormalig CEO van Koppert Biological Systems. Samen met zijn broer Peter Koppert en Henri Oosthoek bouwde hij Koppert uit tot de wereldwijde marktleider in biologische gewasbescherming. Met inmiddels 30 dochterondernemingen over de hele wereld worden de biologische oplossingen van Koppert met succes toegepast in meer dan 100 landen.

Koppert is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs. Elke dag zetten honderden medewerkers zich in om de gezondheid van mens en aarde te verbeteren. In samenwerking mét de natuur maken ze de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

Paul sprak tijdens het aankomende Next Ready Partners event samen met zijn oudste dochter Manuelle (IT Project Lead bij Koppert) over de groei, die zij de afgelopen decennia hebben doorgemaakt, de waarden van hun onderneming en hoe zij hun medewerkers blijven binden en boeien.

Wil je meer informatie over Koppert Biological Systems, neem dan een kijkje op de website www.koppert.nl

paulkoppert