Skip to content

René Bol

René is een pragmatische, doelgerichte en energieke business consultant, projectmanager en interim-manager, die graag opereert op het snijvlak van business en IT. Hij heeft 20 jaar ervaring in de wereld van IT. De laatste jaren heeft hij een sterke focus op de food industrie met de nadruk op de Aardappelen, Groente en Fruit (AGF) sector. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven zoals bij Amtrada in de soft commodities cacao en koffie en bij Van Oers United in de AGF.

René staat voor een gedegen aanpak en verliest nooit het einddoel uit het oog. Hij functioneert optimaal als hij complexe business vraagstukken omtrent IT kan helpen oplossen. Hierbij gaat het vaak om het verbeteren van de primaire bedrijfsprocessen of onderwerpen rondom informatieanalyse.

Voor René is data een goudmijn, die bij veel bedrijven nog aangeboord en ingezet moet worden om waarde te creëren. René is in staat de waarde van data in te zetten om (proces)verbeteringen door te voeren.  René staat voor kwaliteit en is recht door zee. Hij begrijpt het belang van goed presterende teams en kan door zijn inspirerende werkwijze teams motiveren en tot grote hoogtes brengen. Mensen die met René hebben samengewerkt waarderen zijn makkelijke manier van communiceren en noemen hem daadkrachtig. 

Klantcases

De juiste bedrijfssoftware

Bij een internationaal opererend bedrijf in de Agri-sector, dat in korte tijd is doorgegroeid tot een organisatie met een miljoenenomzet, heeft het IT-landschap deze enorme groei niet weten bij te
Lees verder