Skip to content

Diensten

Sturen op digitalisering

Doel

Met behulp van digitalisering je organisatiedoelstellingen halen, dat is wat je wil bereiken, en dat is vaak meer dan alleen een mooie ‘return on investment’. Je weet al dat dit niet alleen een IT-project is, dat er ook een organisatorische verandering bij hoort, dat nieuwe competenties nodig zijn en dat dit in het verleden moeizaam ging. Next Ready Partners is in staat, met al onze ervaring, om digitalisering in goede banen te leiden. Om echt waarde toe te voegen en blijvend resultaat te realiseren. Next Ready Partners zorgt voor de juiste inrichting van de projecten zodat de puzzel, die gelegd moet worden tussen strategie en digitalisering niet gezien wordt als een opdracht voor IT of de CIO.

Dit is het

Digitalisering kent vele gezichten. Het in gebruik nemen van nieuwe IT systemen, digitaliseren van bestaande processen, het starten met digitale dienstverlening, zaakgericht gaan werken in de Cloud, het gaat allemaal samen met nieuwe manieren van werken. Het zijn geen IT projecten, maar organisatie transformaties met een IT component. De impact op de organisatie is groot en daarmee ook het risico van mislukken. Dit vereist een goed georganiseerde maar ook flexibele aanpak. Next Ready Partners helpt jou als opdrachtgever, het projectteam en jouw organisatie succesvol te zijn in het realiseren van de doelstellingen. Hierbij besteden we speciale aandacht aan het inrichten van een heldere project beheer structuur, het vertalen van strategische doelen naar project doelstellingen, het managen van risico’s en een geïntegreerde aanpak voor competentie-ontwikkeling. Hiermee zorgen we voor verbinding met de verschillende teams en medewerkers en het borgen van succes voor de toekomst.

Zo werkt het

Wij worden tijdelijk onderdeel van jouw organisatie. We werken actief mee aan het succes. Hierbij bepalen we samen de strategie om van A naar B(eter) te komen. De methodiek die we daarbij kiezen kan per (deel)project verschillen. Denk aan Prince2, Agile, Scrum, Lean Six Sigma of een mix.

Door deze aanpak

  • Heb en houd je inzicht in de projecten, de voortgang en de verwachte kosten.
  • Worden je stakeholders permanent betrokken en creëer je vanaf het begin draagvlak.
  • Zal de organisatie zich optimaal voorbereiden op de nieuwe werkelijkheid.
  • Staat er een gedegen structuur voor de toekomst.
  • Leren je medewerkers om succesvol projecten te realiseren.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Arie Huisman en vraag om een vrijblijvend gesprek.

+31 6 15 01 45 82
arie.huisman@nextreadypartners.com

Wat klanten zeggen

“Ik hoop wel dat jullie betrokken blijven bij onze toekomstige projecten.”

────

“NRP managed our Oracle EBS Cloud project very well for us. NRP gained instant acceptance of our employees. NRP was able to build strong trust and confidence with the country managers and the executive board, needed to make the project a success.”

────

“Klasse hoor. Complimenten voor de livegang van het Zaakgericht Werken. Ons nieuwe systeem maakt het mogelijk om bezwaren, verzoeken om uitstel van betaling en klantvragen te registreren en af te handelen.

 Ben erg benieuwd naar jullie aanpak en lessons learned voor onze andere projecten.”

Doelgroep

Opdrachtgevers van digitaliseringsprojecten, die begrijpen dat tijdelijke hulp van buitenaf een breekijzer kan zijn voor realisatie en blijvend succes.