Skip to content

Arie Huisman

Next Ready Partners is mede opgericht door Arie Huisman. Een manager die projecten doet op basis van vele jaren ervaring in uiteenlopende branches. Gestart als docent economie aan de Hogeschool van Rotterdam ontwikkelde hij zich tot expert in het leveren van consultancy services rondom administratieve en logistieke software. 

Arie heeft internationaal ervaring opgedaan als programma manager op complexe IT projecten. Hierbij werkte Arie voor klanten als Adidas, Philips, Bosch, Johnson & Johnson, Sweco en anderen. 

Nationaal heeft hij projecten geleid voor zowel commerciële bedrijven als overheid en semi- overheid waaronder Unit4, Deltares en het  Ministerie van Economische Zaken. Altijd met de focus op resultaat.

Mensen die met Arie hebben gewerkt geven aan graag met hem te werken. Arie vervult rollen als project- en programma manager, adviseur en interim manager. Arie wil zijn eigen kennis en kunde graag delen met anderen en de specifieke kennis van anderen inzetten in zijn projecten. Kennis delen en elkaar versterken, de synergie zoeken die elkaar scherp houdt en beter maakt. Het idee van Next Ready Partners is daaruit ook ontstaan. Een leuke groep goede mensen, die samen werken aan het creëren van waarde voor de opdrachtgever.

Klantcases

Duurzame verandering

Bij een internationaal softwarebedrijf, werd een nieuwe manier van werken ingevoerd voor sales en professional services om de implementaties bij klanten consistenter, sneller en goedkoper te maken en tevens de
Lees verder

Samenwerken en kleiner denken

Een innovatief ICT project, waarbij in een nieuwe dedicated cloud omgeving een generiek zaaksysteem voor de overheid wordt ontwikkeld, dreigt te mislukken. De belofte is niet mis: een generieke businessoplossing
Lees verder