Skip to content

Ferry van der Ende

Is een nuchtere, resultaatgerichte en daadkrachtige project- en programmamanager met ervaring binnen diverse industrieën. Ferry is van origine een IT-auditor en heeft in de eerste tien jaar van zijn loopbaan veel ervaring opgedaan binnen IT transformatie-trajecten bij PwC. Als projectmanager, kwaliteitsmanager of risico- en control-specialist heeft Ferry bijgedragen aan tientallen implementaties en heeft hij zich ontwikkeld tot waardevolle kracht en trekker van (IT) transformaties. Hierdoor kent hij ook de dynamiek van zowel grote als middelgrote, nationale en internationale organisaties. 

 

Vanuit Next Ready Partners zet Ferry zich in binnen projecten in diverse sectoren, zoals Telecom, Media & Entertainment en de Technologiesector. Ferry is inzetbaar op complexe digitaliseringsprojecten, waarbij het gaat om veranderingen binnen het IT-landschap en verbeteringen, die de primaire processen van uw organisatie raken. 

Ferry is ervan overtuigd dat in projecten een combinatie van de juiste competenties en een goede samenwerking noodzakelijk zijn voor succes. Het samenstellen, ontwikkelen en motiveren van een projectteam is dus essentieel voor het bereiken van de projectdoelen en de organisatiedoelen. Ferry neem verantwoordelijkheid voor zijn rol binnen projecten. Door middel van aandacht, duidelijkheid en enthousiasme behaalt Ferry resultaten in uw project en transformatie. Daar staat Ferry voor. 

Klantcases

Vertrouwen krijgen in een nieuw boekhoudpakket

De accountant van een klant binnen de semioverheid deed haar werkzaamheden gegevensgericht en kon in mindere mate steunen op geautomatiseerde processen in het boekhoudsysteem. De werkzaamheden van zowel de accountant
Lees verder

Een digitaal platform dat echt wordt gebruikt

Veel organisaties kennen het probleem, hoe beweeg je van traditionele, voornamelijk inhoudelijke dienstverlener naar een digitaal opererende dienstverlener, die de mogelijkheden van hedendaagse technologie benut. Het accountantskantoor communiceerde met haar
Lees verder